Keitä me olemme?

Ovikas Oy on Suomen johtava ikkuna- ja oviasennuksiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Toimintamme keskittyy pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson sekä Etelä-Karjalan alueille, mutta olemme valmiita palvelemaan asiakkaitamme myös muualla Suomessa.

Yrityksemme perustettiin vuonna 2004, ja vuosien aikana hankitun alan asiantuntijuuden sekä kehitettyjen menetelmien avulla pystymme tarjoamaan sekä takaamaan asiakkaillemme laadukkaita lopputuloksia. Pyrimme kasvamaan entistä paremmiksi panostamalla jatkuvasti yrityksemme toimintatapojen, kaluston, henkilöstön ja kumppanuuksien edistämiseen. Vuonna 2017 työntekijöidemme määrä miltei kaksinkertaistuikin 20 henkeen, ja karmeja erityyppisiin kohteisiin puolestaan asennettiin yli 10 000 kpl.

Tavoitteenamme vuosina 2018-2019 on kouluttaa ja työllistää 20-30 uutta asentajaa. Ensimmäinen koulutuksemme käynnistyy yhteistyössä TTS:n kanssa 9.4.2018.

Palveluistamme

Olemme erikoistuneet projektipuolen saneeraus- ja suojelukohteisiin, ja näiden ohella toimimme myös haastavien uudiskohteiden parissa sekä elinkaarihankkeissa. Jatkuva kasvumme yhtenä Suomen suurimmista ikkuna- ja oviasennuksiin erikoistuneista yrityksistä takaa meille resurssit hoitaa laajamittaisiakin projekteja hallitusti aina projektin aloituksesta sen luovutusvaiheeseen asti. Kumppaneitamme ovat ikkuna- ja ovivalmistajat, rakennusliikkeet, kiinteistö- ja taloyhtiöt, rakennuttajat ja julkishallinto.

Meiltä onnistuu:

  • Ovi- ja ikkuna-asennukset liitännäistöineen projektikohteisiin, jotka ovat kokoluokaltaan yli 40 tuotteen asennuksia
  • Tammituotteiden asennukset liiketiloihin ja taloyhtiöihin (esim. rappukäytävien pääovet, liiketilojen ovet ja näyteikkunat)
  • Perinnetuotteiden asennukset suojelukohteisiin
  • Ovi- ja ikkuna-asennukset saneerauskohteisiin sekä uudiskohteisiin
  • Hotellien, virastojen ja muiden toimitilojen sisäikkunoiden ja ovien asennukset
  • Kaikki liitännäistyöt (esim. parveketaustaseinien ja välipanelointien uusinnat)
  • Asennukset haastavissa olosuhteissa; referenssinä asiakastyömme Lepolan Puusepät Oy:lle uusimalla Harmajan Luotsiaseman ikkunat avaimet käteen pakettina
  • Sopimuksesta hoidamme tarpeelliset asiat kuten katuvuokraukset, nostot ja nostokalustot, työmaa-aitaukset, tuotteiden siirrot, jätteiden siirrot sekä poiskuljetukset